Cum pot explora un oraș străin?

Cum pot explora un oraș străin?

Mă numesc Martin Schroetter și începând cu 1 septembrie 2022 a trebuit să părăsesc camera mea din mijlocul Germaniei, deoarece apartamentul a fost considerat în pericol de prăbușire și de atunci se află în renovare. De atunci, de la vârsta de 59 de ani, locuiesc la prieteni și rude în diferite orașe.
În fiecare oraș nou, oraș strain pentru mine, îmi revine aceeași sarcină: cum să îl explorez , cum să mă acomodez în el, cum pot să-mi reiau vechile rutine sau preferințe? Unde să descopăr ceva nou, pentru că nu mai există lucrurile cu care eram obișnuit înainte?
Prietena mea locuiește în Galați, România, din octombrie 2023. Galațiul, situat pe cursul inferior al Dunării, aproape de intrarea în Delta Dunării, în sud-estul țării, la granița cu Moldova, este foarte puțin dezvoltat din punct de vedere turistic.

Deoarece Galațiul nu s-a impus cu obiectivele sale turistice, a trebuit să le descopăr singur. Am încercat diferite metode și tehnici și aș vrea să vi le împărtășesc . Poate că unul sau altul dintre cititori le va găsi utile.


One thought on “Cum pot explora un oraș străin?

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert